0754.901.890 / 0745.285.973    office@greengardeniasi.ro

Despre Noi

Cunoaste echipa de profesionisti Green Garden

Echipa Green Garden a luat nastere in primul rand din dragostea si pasiunea pentru natura si pentru frumos.


Scopul nostru este de a face legatura dintre natura si om, de a crea un spatiu verde placut si relaxant, un loc unde sa va gasiti linistea ! Dorim ca prin munca pe care o depunem sa dam suflet spatiului exterior prin amenajarile realizate si va vom oferi mereu idei noi,inovatoare, astfel incat sa realizam o bucatica de paradis.

Toate acestea sunt posibile datorita muncii in echipa a unor experti in amenajarea si intretinerea spatiilor verzi,punandu-va la dispozitie experienta acumulata si cunostintele dobandite prin ani de munca in domeniu ! In tot ceea ce facem se reflecta rabdarea, pasiunea, seriozitatea si dedicatia, astfel incat va vom oferi mereu servicii fara cusur si va vom asigura garantia calitatii.

O echipa de profesionisti in domeniul peisagist va veni la fata locului, va face masuratori, va evalua terenul si dupa o discutie prealabila cu proprietarul, se va alcatui un proiect in baza caruia va lua nastere micul colt de rai din jurul locuintei dumneavoastra. Foarte importanta este si intretinerea spatiului verde, pentru ca farmecul capatat prin munca grea sa nu se piarda cu timpul si sa va bucurati cat mai mult timp de spatiul verde creat.

Din pasiunea pentru frumos am inceput sa ne ocupam si de diverse aranjamente cu elemente din natura, dedicate interiorului de aceasta data!Astfel, in aranjamentele noastre veti descoperi diverse plante,licheni stabilizati,lemn,piatra si sticla. Incercam astfel, prin tot ceea ce realizam, sa satisfacem si sa fim atenti la absolut toate nevoile clientilor nostri, indiferent ca este vorba despre interiorul casei, a biroului sau a spatiului verde!