0754.901.890 / 0745.285.973    office@greengardeniasi.ro

CONSULTANTA SI PROIECTARE PEISAGISTICA 2D-3D

CONSULTANTA SI PROIECTARE PEISAGISTICA 2D-3D

Un proiect bine gandit inainte si un plan bine trasat reprezinta garantia unei amenajari de calitate, atat din punct de vedere financiar cat si estetic. Proiectarea presupune evaluarea cerintelor clientului si a zonei data, in care trebuiesc luate in calcul toate elementele decorative si tehnice. In urma acestora putem face si o estimare cat mai exacta in ceea ce priveste costurile amenajarii.

Cel mai important aspect luat in calcul de catre echipa Green Garden, este felul in care se imbina necesitatile omului cu natura. Gradina trebuie sa se incadreze in mediu, sa reflecte personalitatea proprietarilor, scopul gradinii precum si stilul locuintei. De asemenea trebuie tinut cont si de timpul de care dispune proprietarul pentru a ingriji gradina.

Cu toate aceste informatii acumulate putem executa proiecte in format 2D sau 3D, prin intermediul carora oferim o imagine virtuala a viitoarei gradini. Cu ajutorul proiectarii 2D sau 3D clientii pot vedea inca de la inceput cum va arata gradina la final si au posibilitatea de a se implica direct in amenajarea propriului spatiu verde.

Pentru a intampina cele mai exigente cerinte ale clientilor folosim cele mai noi aplicatii software in domeniu, astfel incat sa furnizam cea mai buna solutie in ceea ce priveste proiectarea unei gradini!

Proiectarea gradinii 2D (in plan) si 3D (in spatiu) reprezinta procesul de organizare a acesteia si obtinerea unor costuri estimative de amenajare.

Pasii ce trebuiesc parcursi pentru realizarea proiectului sunt:

 1. Familiarizarea proiectantului cu cerintele clientului;
 2. Vizitarea proprietatii si efectuarea masuratorilor topometrice;
 3. Analizarea posibilitatilor de amenajare in functie de asezarea geografica, tipurile de sol si arhitectura casei;
 4. Stabilirea functiilor fiecarei zone ( gratar, joaca, relaxare etc.), a zonelor plantate, a aleilor, a cascadelor, a zonelor cu elemente decorative etc.;
 5. .Realizarea unei schite grafice si alegerea tipurilor de plante;
 6. Aprobarea de catre client a design-ului si stabilirea costurilor de executie;
 7. .Realizarea efectiva a lucrarii.

Pachetul 2D contine:

 • Conceptul (ideea) gradinii;
 • Plan de amenajare general;
 • Plan de plantare;
 • Schite,colaje.

Pachetul 3D contine toate elementele enumerate la pachetul 2D, plus serviciile de randari (vizualizari 3D).